Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)21g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g85kcal1.4g6.8g5.4g2g
Valittu annoskoko78g42kcal0.7g3.4g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal0.4g1.7g1.4g0.5g
Arvot/100g100g54kcal0.9g4.4g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174