ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu5.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi23g32kcal4.7g0g1.4g0g
Amerikan pekoni 1viipale4.9g16kcal0.6g0g1.5g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g4.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g3g0g0.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g7.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal12.2g13.2g6.2g0.6g
Valittu annoskoko78g80kcal6.1g6.6g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.1g3.3g1.6g0.2g
Arvot/100g100g102kcal7.8g8.5g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399