Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 27g21kcal4.4g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g26g31kcal0.8g0.9g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)19g46kcal1.7g8.2g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g198kcal14g18.8g6.2g4g
Valittu annoskoko78g99kcal7g9.4g3.1g2g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.5g4.7g1.6g1g
Arvot/100g100g127kcal9g12g4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858