Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g14g50kcal1.8g8.9g0.5g1.3g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 20g38kcal4g0.1g2.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.5g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)3.2g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska 20g5.9kcal0.1g1.1g0g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g225kcal12.6g21.8g8.8g3.8g
Valittu annoskoko78g113kcal6.3g10.9g4.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal3.2g5.5g2.2g1g
Arvot/100g100g144kcal8.1g14g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124