Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g51kcal0.3g0.5g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g9g34kcal2.6g0g2.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g1.2g0kcal0g0g0g1.2g
Riisijauho / -hiutale 8.3g30kcal0.6g6.6g0.1g0.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g1.8g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g6.8g7.7kcal1.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g374kcal11.4g19.6g27.2g8.6g
Valittu annoskoko78g187kcal5.7g9.8g13.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna39g93kcal2.9g4.9g6.8g2.2g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656