Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 8.3g11kcal1.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g8.1g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 21g13kcal0.6g1g0.7g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g4.4g4.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g0.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.1g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5.2g18kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g141kcal8g14g5.4g0.6g
Valittu annoskoko78g71kcal4g7g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal2g3.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g90kcal5.1g9g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155