Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g17g29kcal3.5g0g1.7g0g
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.6g24kcal0.2g0.3g2.4g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g4.3g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g152kcal10g3.6g10.6g0.8g
Valittu annoskoko78g76kcal5g1.8g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal2.5g0.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.3g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186