Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g59g56kcal4.7g8.2g0.4g4.7g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.9g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g227kcal10.2g19.4g12.2g9.6g
Valittu annoskoko78g114kcal5.1g9.7g6.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal2.6g4.9g3.1g2.4g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.4g7.8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678