Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g21g54kcal0.9g0.7g5.6g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g7.8g15kcal2g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g256kcal14.4g3.2g21g0.2g
Valittu annoskoko78g128kcal7.2g1.6g10.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal3.6g0.8g5.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.2g2g13.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870