Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g19g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g14g18kcal0.4g0.2g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5.6g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g163kcal10.4g12.4g7.4g1g
Valittu annoskoko78g82kcal5.2g6.2g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.6g3.1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g105kcal6.7g7.9g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265