Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.8kcal0g1.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Mustikka metsä- 28g13kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 14g76kcal0.1g0.1g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g401kcal6.2g46.6g20g3.6g
Valittu annoskoko78g201kcal3.1g23.3g10g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g100kcal1.6g11.7g5g0.9g
Arvot/100g100g256kcal4g29.8g12.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62306