Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g10g5.2kcal0.6g0.5g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Graavilohi, maustettu, annos 50g7.4g14kcal1g0.1g1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 7.4g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi & ruis (Risella)15g50kcal1.3g10.5g0.3g1.2g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi0.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g152kcal5.8g23.8g3.2g2.6g
Valittu annoskoko78g76kcal2.9g11.9g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal1.5g6g0.8g0.7g
Arvot/100g100g97kcal3.7g15.2g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201