Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna (vanha, kuorittu)20g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 20g45kcal3.5g0g3.4g0g
Heinz ketsuppi2.5g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g146kcal8.4g11.6g7g2g
Valittu annoskoko78g73kcal4.2g5.8g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal2.1g2.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.4g4.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926