Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Viinietikka balsami8.2g2.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow16g147kcal0g0g16.3g0g
Silakkafilee 49g70kcal7.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g472kcal15.6g8g41.4g0g
Valittu annoskoko78g236kcal7.8g4g20.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g118kcal3.9g2g10.4g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794