Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala7.1g23kcal1.1g4.2g0.2g0.7g
Maitojuoma, profeel, valio24g4.7kcal0.8g0.4g0g0.4g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.1g3kcal0.7g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g29g19kcal3.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g165kcal13.4g15.4g5.6g2.2g
Valittu annoskoko78g82kcal6.7g7.7g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3.4g3.9g1.4g0.6g
Arvot/100g100g105kcal8.6g9.8g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040