Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.2g25kcal1g0g2.3g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g7.2g9kcal0.9g0.3g0.5g0.1g
Flora kevyt ruoka 7%3.6g3.1kcal0g0.2g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.2g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g29g107kcal1.3g9g7.2g1.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%5.8g16kcal1.7g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g378kcal13.6g20.2g26.6g2.4g
Valittu annoskoko78g189kcal6.8g10.1g13.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g95kcal3.4g5.1g6.7g0.6g
Arvot/100g100g242kcal8.7g12.9g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224