Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 47g52kcal9.9g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Punaviini 7g4.9kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g138kcal20.4g4g3g1g
Valittu annoskoko78g69kcal10.2g2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal5.1g1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g89kcal13.1g2.6g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890