Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)13g47kcal1.7g9.3g0.3g0.4g
Tonnikala öljyssä 15g28kcal4.1g0g1.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g15g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g17g4.2kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g4.2g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g241kcal15.6g22.8g9.8g2g
Valittu annoskoko78g121kcal7.8g11.4g4.9g1g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal3.9g5.7g2.5g0.5g
Arvot/100g100g154kcal10g14.6g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139