Voileipäkakkurulla

Leikkaa paahtoleipien reunat pois ja kostuta leivät lihaliemellä.

Asettele palat "levyksi" leivinpaperin päälle.

Levitä täyte ja rullaa kuten kääretorttu.

Valmista voileipäkakku edellisenä iltana ja anna maustua jääkaapissa, kuorrutus seuraavana päivänä.

Koristelusta voi siis tehdä runsaan tai vähemmän runsaan oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2085 grammaa

Piskowitch
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkkusalaatti (Felix), annos 10g5.6g4kcal0g0.9g0g0g
Lihaliemi laimennettu 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton7.5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti5.6g16kcal0.2g0.3g1.5g0g
Paahtoleipä, Vehnä Fazer, viipale 20g12g32kcal1.1g5.9g0.4g0.3g
Felix ultra light voileipä pikkelssi9g18kcal0g0.1g1.7g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)3.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Majoneesi, ultra light, 1 tl11g20kcal0.2g1.1g1.7g0g
Kokolihaleikkele, keittokinkku, rasvaa 4,5 % 0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Salaatti ilman kastiketta (kurkku, tomaatti ym.)1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kinkkukuutio (Korpela), annos 100g11g12kcal1.7g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g261kcal9.2g17.6g16g0.6g
Valittu annoskoko78g131kcal4.6g8.8g8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal2.3g4.4g4g0.2g
Arvot/100g100g167kcal5.9g11.3g10.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78841