Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.6g11kcal0.2g0.8g0.7g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.6g9kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Kauralese 4.6g17kcal0.8g2.1g0.4g0.8g
Vehnälese 1.8g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g332kcal8.8g51.4g8.6g6.2g
Valittu annoskoko78g166kcal4.4g25.7g4.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal2.2g12.9g2.2g1.6g
Arvot/100g100g213kcal5.6g32.9g5.5g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369