Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu10g31kcal0.4g0.4g3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)13g7.6kcal0.1g0.6g0.5g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g15g37kcal2.7g0g2.7g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g22g73kcal2.6g14.4g0.5g1.3g
Valkoviini kuiva 6.1g4.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g337kcal12g32.4g16.4g3g
Valittu annoskoko78g168kcal6g16.2g8.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g84kcal3g8.1g4.1g0.8g
Arvot/100g100g215kcal7.7g20.7g10.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979