Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.4g0.5g1.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.8g41kcal0g0g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g23g12kcal0.7g0.9g0.6g0g
Ruohosipuli, tuore1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g403kcal12g55.2g14.2g2.6g
Valittu annoskoko78g202kcal6g27.6g7.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g101kcal3g13.8g3.6g0.7g
Arvot/100g100g258kcal7.7g35.3g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238