Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 26g7.2kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku, tuore8.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Päärynä kuorittu 24g11kcal0.1g1.9g0g0.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki8.7g6.9kcal1.1g0.2g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g57kcal3.4g7.4g0.8g3.2g
Valittu annoskoko78g29kcal1.7g3.7g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.9g1.9g0.2g0.8g
Arvot/100g100g36kcal2.2g4.7g0.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714