Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g38kcal4.4g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)6g16kcal1.8g0g1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g17g64kcal1.5g10.9g1.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g21g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g256kcal15.8g25.6g10g1g
Valittu annoskoko78g128kcal7.9g12.8g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal4g6.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10.1g16.4g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768