Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä32g35kcal2.5g5.8g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.2g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 8g5.1kcal0g0.9g0g0.4g
Korppujauho 4g15kcal0.4g3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki8g6.8kcal0.1g0.4g0.6g0g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g187kcal7.6g22.2g7g7.2g
Valittu annoskoko78g94kcal3.8g11.1g3.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal1.9g5.6g1.8g1.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.2g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174