Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi38g42kcal8.7g0g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g6.3g7.6kcal0.2g0.2g0.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.5g5kcal0g0g0.5g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti8.4g15kcal0.2g1g1.2g0g
Ruokakerma Valio 5%1.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus21g67kcal2.5g13.2g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g281kcal23.4g29.8g7.4g5.2g
Valittu annoskoko78g140kcal11.7g14.9g3.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal5.9g7.5g1.9g1.3g
Arvot/100g100g180kcal15g19.1g4.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208