Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)12g4kcal0.3g0.8g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen12g16kcal2.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g80kcal7g6g3.2g1g
Valittu annoskoko78g40kcal3.5g3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.8g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g51kcal4.5g3.8g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438