Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow14g14kcal3.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g27kcal1.8g0g2.1g0g
Ruokakerma Valio 5%7.6g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sokeri0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g38g13kcal0.4g2.5g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g136kcal11g8.2g6.4g0.2g
Valittu annoskoko78g68kcal5.5g4.1g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.8g2.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7g5.2g4.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752