Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 33g7.8kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.1g23kcal1.5g0g1.8g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g65kcal4.6g1.8g3.8g1.6g
Valittu annoskoko78g32kcal2.3g0.9g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.2g0.5g1g0.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901