Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.4g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaatti, tuore11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 11g12kcal1g1.6g0g0.8g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.4g
Fariinisokeri0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g29g8.5kcal0.3g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g95kcal3.2g10.6g3.2g3.6g
Valittu annoskoko78g48kcal1.6g5.3g1.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal0.8g2.7g0.8g0.9g
Arvot/100g100g61kcal2g6.8g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914