Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 30g22kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)10g6kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g80kcal1.8g14.6g1.4g2.8g
Valittu annoskoko78g40kcal0.9g7.3g0.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal0.5g3.7g0.4g0.7g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305