Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g4g14kcal0.3g3.1g0.1g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g16g27kcal3.2g0g1.6g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)16g2.9kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g97kcal7.8g7.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko78g49kcal3.9g3.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal2g2g1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal5g5g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732