Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 6.3g19kcal0.6g3.3g0.2g0.9g
Puolukka 8.4g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g47kcal1.2g8.6g0.4g2.2g
Valittu annoskoko78g24kcal0.6g4.3g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal0.3g2.2g0.1g0.6g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.5g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315