Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 51g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Paprika keltainen 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli15g44kcal0.5g0.7g4.4g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g148kcal2g5g13.2g1.2g
Valittu annoskoko78g74kcal1g2.5g6.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal0.5g1.3g3.3g0.3g
Arvot/100g100g95kcal1.3g3.2g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716