Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 45g145kcal12.1g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4g11kcal0.3g2g0g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.9kcal0.4g0.6g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g331kcal26g6.6g22g1.4g
Valittu annoskoko78g166kcal13g3.3g11g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal6.5g1.7g5.5g0.4g
Arvot/100g100g212kcal16.6g4.2g14.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347