Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.25g88kcal3.3g17g0.6g0.9g
Sokeri 11g44kcal0g10.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)22g7.4kcal0.7g1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g10g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Neilikka, annos 4g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Siirappi 9g27kcal0g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g479kcal8.4g72.8g16.8g2.4g
Valittu annoskoko78g239kcal4.2g36.4g8.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g120kcal2.1g18.2g4.2g0.6g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.5g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450