Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha53g87kcal10g0g5.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.6g4.2kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix1.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle13g17kcal0.9g2.6g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g231kcal23.4g6.4g12.4g1.4g
Valittu annoskoko78g115kcal11.7g3.2g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal5.9g1.6g3.1g0.4g
Arvot/100g100g147kcal15g4.1g7.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630