Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g34g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado17g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g6.4g19kcal2.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g119kcal11.6g5.2g5.8g2.4g
Valittu annoskoko78g60kcal5.8g2.6g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal2.9g1.3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g76kcal7.4g3.3g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763