Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore1.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli, tuore13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)9g17kcal0.2g0.3g1.6g0.2g
Tomaatti, tuore15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g38g131kcal4.4g27.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g313kcal10.2g58g4.2g1.4g
Valittu annoskoko78g156kcal5.1g29g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal2.6g14.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g200kcal6.5g37.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760