Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g47g88kcal6.1g1.2g6.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.4g5.1kcal0.2g1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal12.6g4.4g16.2g0g
Valittu annoskoko78g106kcal6.3g2.2g8.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal3.2g1.1g4.1g0g
Arvot/100g100g136kcal8.1g2.8g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066