Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 23g7.9kcal1g0.4g0.1g0.6g
Paprika punainen 8.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Basilika, tuore2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.6g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g102kcal7.6g4.2g5.4g3g
Valittu annoskoko78g51kcal3.8g2.1g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.9g1.1g1.4g0.8g
Arvot/100g100g65kcal4.9g2.7g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152