Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g16g11kcal0.3g2.5g0g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g16g11kcal0.3g2.3g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)13g5kcal0.2g1g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g142kcal9g12.6g6.2g0.4g
Valittu annoskoko78g71kcal4.5g6.3g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal2.3g3.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.7g8g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249114