Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g25g32kcal3.7g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g9g36kcal1.1g6.2g0.7g0.6g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g9g10kcal2.3g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%6.3g18kcal1.8g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g213kcal18.2g15.6g9.2g1.6g
Valittu annoskoko79g106kcal9.1g7.8g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal4.6g3.9g2.3g0.4g
Arvot/100g100g135kcal11.6g9.9g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366