Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g22g83kcal1.2g7g5.5g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti 19g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 11g33kcal2g0.1g2.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.4g8.5kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 11g15kcal0.3g0.4g1.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 5.5g14kcal1g0g1.1g0g
Sipuli, tuore5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g330kcal10.8g17.4g24g1.8g
Valittu annoskoko79g165kcal5.4g8.7g12g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal2.7g4.4g6g0.5g
Arvot/100g100g210kcal6.9g11.1g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905