Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g31g52kcal6.1g0g3.1g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g24g40kcal1.9g7.5g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 15g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g222kcal18.4g16.6g9g1.4g
Valittu annoskoko78g111kcal9.2g8.3g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal4.6g4.2g2.3g0.4g
Arvot/100g100g142kcal11.7g10.6g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759