Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g3.9g13kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g3.9g14kcal0.3g3g0.1g0.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan5.9g21kcal0.5g4.5g0g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkoviini kuiva 14g9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g130kcal2.6g21.8g1.6g1.4g
Valittu annoskoko79g65kcal1.3g10.9g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal0.7g5.5g0.4g0.4g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.9g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275