Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka13g18kcal3g0g0.7g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5.2g6.5kcal1.1g0g0.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss2.3g8.9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g2.6g2.6kcal0.1g0.1g1.4g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g134kcal10g4.6g10.8g0.6g
Valittu annoskoko78g67kcal5g2.3g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2.5g1.2g2.7g0.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653