Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 25g27kcal2.1g3.5g0.1g1.8g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g80kcal4.8g8.4g1.8g5g
Valittu annoskoko78g40kcal2.4g4.2g0.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.2g2.1g0.5g1.3g
Arvot/100g100g51kcal3.1g5.4g1.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910