Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise6.3g18kcal0.2g0.2g1.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 6.3g5.4kcal0.2g0.3g0.4g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)4.7g10kcal0.6g0g0.9g0g
Kevytkerma19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g260kcal11.8g18g15.2g1.2g
Valittu annoskoko79g130kcal5.9g9g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal3g4.5g3.8g0.3g
Arvot/100g100g165kcal7.5g11.4g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734