Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2.3g0.8kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g60kcal0g15.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g156kcal1.2g35.6g0.4g1.8g
Valittu annoskoko79g78kcal0.6g17.8g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal0.3g8.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g100kcal0.8g22.7g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126